Rellamp!

L’Aplec d’aventures del jove Rellamp, l’Home de Talteüll, és un preciós homenatge a l’obra, al talent i a la persona de Jordi Dunyach (1940-2002), reconegut dibuixant humorístic nord-català.

Iniciativa de l’Associació per a l’Ensenyament del Català (APLEC), de concert amb l’OPLC i amb la participació del Departament, aquesta publicació especial de la Diada de Sant Jordi 2023 ha estat possible gràcies a l’autorització de la família Dunyach i a la cortesia de Trabucaire Edicions.

– – – –

L’Aplec d’aventures del jove Rellamp, l’Home de Talteüll, est un hommage précieux rendu à l’oeuvre, au talent et a la personne de Jordi Dunyach (1940-2002), reconnu dessinateur humoristique nord-catalan.

Initiative de l’Associació per a l’Ensenyament del Català (APLEC), en partenariat avec l’OPLC et avec la participation du Département, cette publication spéciale de la Diada de Sant Jordi 2023 a été possible grâce à l’autorisation de la famille Dunyach ainsi qu’à la courtoisie de Trabucaire Éditions.