MAURICI AUZEVILLE

El tenor de Salses · Une invitation sonore · Expo

Una exposició multimèdia, bilingüe i itinerant, per a retre homenatge al cantant d’òpera nord-català Maurici Auzeville (1926-2003).

Una Iniciativa de l’Institut Franco-Català Transfronterer (IFCT-UPVD), de concert amb l’Oficina Pública de la Llengua Catalana (OPLC) i l’Associació per a l’Ensenyament del Català (APLEC).

L’exposició dona a conèixer la trajectòria excepcional del tenor salsairot i posa en relleu el seu compromís amb la llengua i la cultura catalanes. A més del material iconogràfic extret de l’arxiu familiar, l’exposició permet escoltar, mitjançant codis QR, la discografia completa, les gravacions inèdites o encara les entrevistes radiofòniques de l’artista.

Aquesta inèdita invitació sonora, duta a terme per Rémy Farré Salvatella, en col·laboració amb el comunicador Esteve Vaills, s’inscriu en un procés de recuperació memorial.

6 Roll-up 80 x 200 cm. A partir de desembre 2023. + Info contact@oplcat.eu

Une exposition multimédia, bilingue et itinérante, en hommage au chanteur d’opéra nord-catalan Maurice Auzeville (1926-2003).

Une initiative de l’Institut Franco-Catalan Transfrontalier (IFCT · UPVD), en partenariat avec l’Office Public de la Langue Catalane (OPLC) et l’Associació per a l’Ensenyament del Català (APLEC).

L’exposition retrace le parcours exceptionnel du ténor salsairot et met en lumière son engagement envers la langue et la culture catalanes. Outre le matériel iconographique issu des archives familiales, l’exposition permet d’écouter, via des codes QR, la discographie complète, des enregistrements inédits ou encore des interviews radiophoniques de l’artiste.

Cette invitation sonore inédite, réalisée par Rémy Farré, en collaboration avec le communicateur Esteve Vaills, s’inscrit dans une démarche de récupération mémorielle.

L’EXPOSITION · L’EXPOSICIÓ

Playlist Maurici Auzeville · Singlantana Sound
Entrevista Radio France Roussillon · 1988 · Radio 80 Pays Catalan
Entrevista Radio France Roussillon · 1993 · Radio 80 Pays Catalan
Entrevista Freqüència Verda · 1984 · Radio 80 Pays Catalan